Köp biljett online

Julmarknad i Gdansk, en av de vackraste i Europa.

Besökare välkomnas från 24 november - 23 december 2023!

Julmarknaden i polska hansastaden Gdansk lockar ännu en gång med sagolik julstämning, dekorationer, julbelysning och fullt med ljuvliga julklappstips. Årets motto för julmarknaden är: Fira i Gdansk! Alla julens entusiaster är välkomna!

Förra årets julmarknad var fylld med magi och festligheter och efterlämnade underbara minnen hos besökarna. Hur vi vet det? Det bekräftades av fler än 48000 personer som deltog i en nätundersökning och röstade på oss i European Best Christmas Markets och där Gdansk kom på andra plats. Det är en stor ära att kunna kallas för en av Europas vackraste julmarknader. Människor från 179 länder deltog i undersökningen och placerade Gdansk bland top 5, före Craiova i Rumänien, Wien i Österrike och Montbéliard i Frankrike. Flest röster fick Budapest i Ungern.

Vi känner oss stolta över denna imponerande respons från våra besökare. Det betyder dock inte att vi kommer att vila på våra lagrar. Tvärtom, det sporrar oss till att skapa en ännu festligare julmarknad som lockar ännu fler besökare för härlig gemenskap, för julshopping och inspiration. Förra året kom fler än 700.000 besökare från över ett dussin länder! Bli en av dem i år! Köp en biljett till en julkryssning med Polferries till Gdańsk.

 

Vill du stanna längre i Gdansk?

Radisson Blu Hotel i Gdansk erbjuder Polferries passagerare 15% rabatt på alla rumskategorier. Rabatten gäller från den 24 november till den 23 december 2023.

Köp din färjebiljett och få en speciell rabattkod för din hotellbokning! Skicka ett mail till Reservations.Gdansk@RadissonBLU.com, Skriv lösenordet i din e-post: POLFERRIES CHRISTMAS och ditt färjereservationsnummer.

Vi lovar att uppdatera er om alla nyheter under de kommande veckorna.

Varmt välkommen till 2023 års julmarknad i Gdansk!

aplikacja na telefonie

 

Julmarknadens hjärta finns inte bara vid Targ Węglowy, kolmarknaden i Gamla stan

Under 2023 pågår julmarknaden i 4 veckor. Som alltid är den gamla kolmarknaden central plats för nöjesattraktioner, mattorg och shopping. Julklappar, ofta hantverk, vid sidan av inspiration och aktiviteter för alla åldrar, hittar man också vid Tkacka och Bogusławskiego gatan, i Zbrojownia (The Armoury konstgalleria) och i köpcentret Forum strax utanför Gamla stan.

 

Julhörnor för både barn och vuxna

Julhörnorna i Gdansk har blivit en årlig tradition som lockar både barn och vuxna.

Under vintern värmer älgen Lucky upp dig med sina skämt. Önskar du ett avbrott från all julshopping så ta en tur med karusellen. Hälsa på jultomten med sitt långa vita skägg. I konsthörnan kan du både njuta av och köpa unika hantverk.

 

Transportvillkor - Polska Żegluga Bałtycka S.A. (Polska Baltiska Rederi AB) i Kołobrzeg
M/F Nova Star
M/F Cracovia
M/V Baltivia
M/F Wawel
M/F Mazovia

Alla är Välkomna! Sällskapsdjur kan medtas på våra färjor mot avgift.

Kontakt - Passagerarbiljetter 

Försäljningsställen​

 Malmö - Sea Travel Polferries:

Stora Nygatan 27B,
211 37 Malmö 
vägbeskrivning

tel. +46 40 97 61 80, +46 40 97 32 20
pax.malmo@polferries.se

Mån-Fre: 9.30-17.30

 

Terminaler

Polferries AB Nynäshamn:

Färjeterminalen, Nynäsvägen 2B,
149 30 Nynäshamn
vägbeskrivning

Mån - Fre: 09.00-17.30

Polferries AB Ystad:

Bornholmsgatan 8D,
271 39 Ystad
vägbeskrivning

Mån - Fre: 8:00-18:30